5 manieren om af te vallen met brandnetelthee

Wil je graag wat een paar kilo verliezen of van overtollig vet af maar weet je niet zo goed hoe? Afvallen met brandnetelthee is misschien niet het eerst waar je aan denkt als je graag gewicht wil verliezen, maar het kan absoluut ondersteuning bieden. Brandnetelthee heeft namelijk meerdere eigenschappen waardoor afvallen gemakkelijker zal gaan.

Afvallen met brandnetelthee

Afvallen met brandnetelthee is een verantwoorde keuze. Brandnetel is enorm gezond en heeft veel goede eigenschappen. Er zijn 5 manieren hoe je kunt afvallen met brandnetelthee.

1. Het stimuleert de vetverbranding

Brandnetelthee zorgt ervoor dat de vetverbranding wordt gestimuleerd. Vetverbranding is essencieel als je graag gewicht wil verliezen. Als je te zwaarlijvig bent of weinig beweegt gaat de vetverbranding ook langzamer werken. Brandnetelthee stimuleert deze waardoor je sneller af zult vallen.

2. Het is een stimulans voor de stofwisseling

Een goed werkende stofwisseling is belangrijk als je wil afvallen. De stofwisseling heeft een belangrijke taak, namelijk: er voor zorgen dat voedingsstoffen en calorieën die je lichaam binnenkomen worden omgezet in bruikbare stoffen voor het lichaam. Tijdens dit proces worden ook nog eens calorieën verbrand, dat is dus extra gunstig. Brandnetelthee stimuleert de stofwisseling waardoor het weer sneller gaat werken. Op deze manier kun je dus eenvoudig van een trage stofwisseling afkomen en hoe sneller je stofwisseling werkt, hoe meer calorieën je verbrandt.

3. Het stimuleert de spijsvertering

De spijsvertering is het hele proces van eten tot ontlasting. Voedingsstoffen worden in dit proces opgenomen, en omgezet naar bouwstoffen en energie voor de cellen. Brandnetelthee stimuleert de spijsvertering waardoor voeding gemakkelijker verteerd wordt en voedingsstoffen beter worden opgenomen. Daarom is een goed werkende spijsvertering zo belangrijk bij het afvallen, want doordat alle voedingsstoffen goed worden opgenomen heb je minder behoefte aan eten.

4. Het werkt vochtafdrijvend

Als je veel vocht vasthoudt merk je dit aan opgezwollen lichaamsdelen zoals de voeten, enkels of handen. Dat is niet alleen erg vervelend, het maakt je ook zwaarder. Al dat vocht merk je in je gewicht. Brandnetelthee werkt vochtafdrijvend, hierdoor raak je dus gemakkelijker het vocht kwijt en zie je er meteen wat slanker uit.

5. Het heeft een detox effect

Bij een detox wordt het lichaam gereinigd en onttrokken van gifstoffen. Gifstoffen kunnen zorgen voor pijnlijke spieren en vermoeidheid. Hierdoor kan het zijn dat je moeite hebt om te gaan bewegen. Met brandnetelthee kun je gifstoffen onttrekken uit het lichaam waardoor je je na een poosje energieker zult voelen. Hierdoor is het gemakkelijker om weer wat meer te gaan bewegen, waardoor je weer meer calorieën kunt verbranden.

 

Afvallen met brandnetelthee is dus een absolute aanrader!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *